torstai 30. tammikuuta 2014

FIVE FACTS

Kuva sunnuntain kuvausreissulta.

Maksalaatikko - Kyllä, monen kauhistus uppoaa omaan vatsaani ja kovaa! Yleensä en einesruokiin juurikaan koske, mutta joskus on kiva päästä helpolla ja silloin tämä herkku maistuu. En tiedä mikä maksalaatikossa viehättää, varsinkaan kun en yleensä ole kovinkaan lihan perään. Ymmärrän hyvin miksi monia tämä ruoka vain ällöttää, enkä siihen varmaan itsekkään koskisi ellen olisi sen makuun pienestä pitäen tottunut. 

Vesihanat - Mulle on viime aikoina kehittynyt hyvinkin erikoinen tapa hanojen suhteen. Mulla on outo tottumus aina vessassa käydessäni, vierailla siis, katsoa ihmisten hanojen puhtautta. Sama pätee myös keittiön puolella. Hana kun on paikka mihin lika tykkää juurtua pahemman kerran, niin itselläni on tapana säännöllisesti hangata ne puhtaiksi. Välillä itseänikin nolottaa, kun jään tuijottelemaan muiden ihmisten hanoja kuin mikäkin likakammoinen..

Siivoushulluus - Jos siivoojan ammatti ei olisi niin pahasti ala-arvostettu, ryhtyisin varmaan siivoajaksi. Siivoaminen on nimittäin kovasti mieleeni. Tiskaaminen on erityinen suosikkini, mutta kaikki muukin luonnistuu. Mieluisin aika siivoamiseen on hetki ennen nukkumaanmenoa, tai vastaavasti aamulla herättyäni. Aamulla saattaa vierähtää tunti parikin ennen kuin pääsen siivousvimmassani aamiaiseen asti.  

Valokammo - Kaunis valaistus on mulle todella tärkeää, ja usein kattolampuista lankeaa liian keltaista ja kirkasta valoa. Tunnelmallisuuden luomiseksi olenkin tottunut käyttämään pienempiä valoja, kuten pöytälamppuja tai lukulamppuani. Mitä vaan kunhan ei kattolamppua. Vielä huvittavampaa on tapani asioida vessassa pimeässä, joskus myös suihkussa. En siis tarkoita aivan pilkkopimeää, mutta hämärää kuitenkin. Kai tätä voisi pitää omana ekologisena tekonani. ;)

Mandariini, klementiini vai satsuma..? - Ei, näitä viheliäisiä hedelmiä en pysty erottamaan toisistaan. En vaikka niitä ihan hirveästi syönkin. Sama maku, sama väri. Ehkä asia valottuu itselleni vielä joku päivä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti