keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Week 17

Huh sanon minä! Viime viikko oli kyllä melkoisen kiireinen, johon on kuului vähän unta, paljon koulua, sekä lastenhoitohommia, sekä vielä ajotuntikin. Viikonloppuna pääsi sitten vähän rentoutumaan! ;)


Kun nyt täytin vihdoin 18, täytyihän sitä käydä tutustumassa baarielämään. Helsingistä ei tuntunut löytyvän mitään sopivaa, joten suunnaksi otettiin Flamingo ja W Nightlub, ei hassumpi paikka ollenkaan! Itsellä miinusta tulee liian kovasta musiikista, mutta vika taitaa olla ennemminkin kuuntelijassa, kuin baarissa, itse kun inhoan liian lujalla soivaa musiikkia. Illan mittaan tuli tanssimisen ja istuskelun lisäksi nähtyä JVG:n keikka, ihan positiivinen yllätys! Oli niillä ainakin pirteä meno, vaikkei suurin fani olisikaan. Kävipä baarissa myös Justin Bieberin DJ:kin, ei paha ;)

Mansikkamargarita!

Lauantaina kävin vielä juhlistamassa synttäreitäni ystäväni kanssa pizzan ja leffan merkeissä :)

Sunnuntain vietin poikaystäväni kanssa kotona, illalla suuntasimme vielä Helsinkiin katsomaan uusimman Iron Manin :) Oli kyllä hyvä, suosittelen!!

Söpikset :)

Roberts´in kaakaot!

Ps. Tulen postaukseni kanssa pikkuisen jäljessä, mutta ei anneta sen häiritä! ;) Hyvää vappua muuten kaikille, vappujuhlinnoista myöhemmin! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti