keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

No need make up to cover up

Viime päivinä ei ole tapahtunut mitään ihmeellistä, sitä tavallista vaan, koulua ja salia, ja tietysti on tullut vietettyä aikaa myös poikaystäväni kanssa. Vietinpä myös eilen ensimmäisen yön yksin kotona, vanhempien ollessa mökillä, ja tälläinen pelkuri kun olen, niin olihan se aika jännittävää! :D

Asukuvia ei ole muutamaan päivään kuulunut, sillä peilinkautta otetut kuvat eivät ehkä ole se oma juttuni, eikä oma kuvaajani aina ole käytettävissä silloin kuin tarvitsisi.. ;D Eivätkä asunikaan näin arkena niin kauhean erikoisia ole, kun sitä menee vain koulusta kotiin ja salille, mutta yritän tsempata niiden kuvien kanssa! Onneksi asiaan on tulossa helpotusta, siitä lisää huomenna ;)





Kaunis voi olla ilmankin meikkiä! :)


neule - gina tricot // toppi - only //
farkut - lindex // laukku - H&M

Meikittömästä naamastani vielä! Olen menossa ystäväni Maijan kanssa Naisten kympille ensikuussa ja tänään meillä olikin sen johdosta ensimmäinen liikuntatunti, (saamme tapahtumasta siis lukiokurssin) joten en tietenkään aamulla meikannut. 

Meikittömyys ei minua ollenkaan haittaa, vaan tunnen oloni silti kauniiksi. Mielestäni onkin hyvin tärkeää osata hyväksyä itsensä myös meikittä. Toisin kuin jotkut ihmiset, en voisi kuvitellakkaan etten voisi mennä kouluun tai edes lähikauppaan ilman meikkiä. Ja onhan ihonkin hyvä saada välillä hengähdystaukoja kaikesta siitä meikkaamisesta mitä tulee harrastettua.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti