perjantai 26. huhtikuuta 2013

Onnellinen 18 vuotias

Viime viikonloppuna juhlin syntymäpäiviäni oikein kaksin verroin, ensin lauantaina ystävien kesken ja sunnuntaina sukulaisten kera. Molemmat juhlat olivat oikein onnistuneet, on se vaan niin ettei hyvän seuran ja tarjoilujen kanssa voi mennä vikaan ;)

Lauantaina juhlin siis ystävieni kanssa, ja olikin ihanaa nähdä pitkästä aikaa myös ystäviä, joita tulee nähtyä aivan liian harvoin :) Ohjelmaan kuului musiikin ja tanssin lisäksi tottaikai myös herkuttelua ;)


paita - lindex

Päälle valikoitui yksi lempparipaidoistani, nimittäin Lindexin ihana ja supersöpö tyttömäinen röyhelötoppi. Kontrastia asuun toi nahkahame, joka ei kuvassa valitettavasti näy. Myös kiharat toivat mukavaa vaihtelua ilmeeseen. Tämä on muutenkin ainoa kuva itsestäni lauantaina, sillä kuvaaminen tuntuu aina vähän unohtuvan juhlinnan lomassa.. Mutta mennään nyt tällä :)


Kippis!


Äidin herkkuruuat, laatu taattu!


Ihanan ystäväni tekemä mango-suklaakakku,
nam sanon minä!

Ystäväni on jos siis monen vuoden ajan taiteillut herkullisia kakkuja syntymäpäivilleni, eikä tänäkään vuonna menty vikaan; lauantaina oli tarjolla limejuustokakkua, ja sunnuntaina oli tarjolla ihana mango-suklaakakku. Kiitoksia vielä sinne ihanuudelle<3




toppi - JC // hame - seppälä //
kello - guess // kaulakoru - saatu

Sunnuntainkin asu oli varsin mieluinen, varsinkin kun sain äidiltäni tuon pirteän hameen piristämään asua, kun ensin olin laittamassa tylsähköä mustaa.. Kiitos äippä!


Saamisen iloa ;)

Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen syntymäpäiviini ja kaikkiaan koko viikonloppuun, vaikka nukkuminen jäikin aika vähäiseksi. Kiitos vielä kaikille ihanista juhlista ja lahjoista<3

2 kommenttia: