torstai 1. elokuuta 2013

Ellokselta

Muutama viikko takaperin tilasin ensimmäistä kertaa Ellokselta pari tuotetta. Heillä kun oli niin kovat alennukset meneillään niin pitihän niitä vähän hyödyntää..




Ihana kanervan värinen neule, takaa vähän pidempi.




Trenssistä olenkin haaveillut jo pari vuotta, ja nyt löytyi ihan täydellinen, vieläpä mukavalla alennuksella varustettuna, kelpaa!!

Täytyy noista kooista vielä mainita sen verran, että kannattaa ottaa normaalia pienempi koko, sillä ainakin itselle ja äidille se oma koko oli hiukan iso, mikä ei onneksi kuitenkaan näissä vaatteissa haittaa. :)

Pienempänä oli mukava aloittaa uusi kouluvuosi ostamalla uudet kynät ja muut koulutarvikkeet. Nykyään ennemminkin uusia, syksyisiä vaatteita. Näillä onkin mukava astella taas parin viikon päästä tyylikkäänä kouluun, onhan nyt jo elokuu, hui!




Ihanat, ihanat lakanat!! Tässä näkyy vähän huonosti, mutta siis tyttömäisellä linjalla mennään, kukkia ja perhosia, täydellistä. :)

Nyt vielä vähän Täykkäreitä englannin kielen harjoittamiseksi, tietenkin ilman tekstityksiä ;) On tässä saanut vähän ahkeroida, mutta onneksi enää yksi englannin kirja jäljellä, hurraa!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti