maanantai 5. elokuuta 2013

Kannettava vai tabletti?

Mun läppärihän siis meni tossa keväällä rikki, ja vasta joskus vuoden päästä selviää saanko uutta tilalle, tai rahoja takaisin. Joten nyt olisi siis uusi läppäri hakusessa. Tablettiakin olen kyllä tosissani harkinnut.

Mietityttää vaan se tabletilla kirjoittaminen. Itsellä kun tulee kirjoitettua aika mukavasti kouluhommia, sekä tietysti tätä blogia. Vaikka niihinkin saa nykyään niitä irtonäppäimmistöjä..

Tässä kumminkin muutamia lemppareita sekä läppäri-, että tablettitarjonnasta:





1. Apple MacBook Air täältä! / 2. HP Pavilion g7 täältä! / 3. Samsung täältä! / 4. Sony Vaio täältä!




1.  Apple iPad täältä! / 2. Samsung Galaxy Note täältä! / 3. Sony Xperia täältä!

Kaikki tuotteet löytyvät siis Verkkokaupasta, jonne onkin tarkoitus suunnata tällä viikolla. Katsotaan myöhemmin mitä sieltä lähtee mukaan, jos nyt pääsen tästä valinnan vaikeudesta yli. Erityisesti tällä hetkellä houkuttelisi tuo Sonyn tabletti ;)


2 kommenttia:

  1. Mä ostin eka ihan koneen ku mul on kumminki kuvia mitä tahon sinne laittaa (: ja kaikki youtube videot ei näy tabletilla ku ne on "mobiililaitteita" ! Mutta aijon kyl ostaa ipadin ku muutan ku se on niin helppo ja kätevä ottaa mukaa mut haluun et mul on kuitenki kunnon konekki (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäki mietin ihan tosissaan tablettia, mut ku kävin Verkkokaupassa, niin ne sano suoraan et ne on vielä tosi leluja, ei kuulemma ollenkaan mun tarpeille.. Eli läppärilinjalla mennään :)

      Poista