lauantai 10. elokuuta 2013

Ostoksia ja eilisiä

Tässä muutama tämän viikon ostos, mukaan lukien ne farkut mistä jo puhuinkin aikaisemmin.




Oltiin keskiviikkona tulossa Helsingistä vanhempien kanssa, minä tietty kuskina, oli aika hurjaa! Ja samalla poikettiin urheilukaupassa, josta lähti sitten mukaan nämä Adidaksen ihanan tyttömäiset tenniskengät. Vieläpä puoleen hintaan, ei paha!




Nämä löytyivät Zarasta, ihan täydelliset. Eikä hintakaan ollut ollenkaan paha. Beigejä lähdin alunperin siis etsimään, mutta ehkä ensi kerralla ;)


Kesän luultavasti vikat grillailut..


Niin kuin kuvasta näkyy, eilen grillailtiin meillä kavereiden kanssa. Ei oltu tällä kertaa "ihan" koko porukka kasassa, mutta hauskaa oli silti! Myöhemmin jatkettiin vielä tyttöjen kanssa Keravan yöelämään, niinkin villiin paikkaan kuin Panama Jackiin, aika extremeä, etten sanoisi. Oli kyllä ihan huippuilta, pitää kyllä ottaa uusiksi! :) Asun kuvaaminen vähän jäi, mutta koitan ottaa tässä joku päivä siitä vielä kuvan, sen verta siihen tykästyin ;)

Tänään olo on ollut vähän, noh, nihkeä. Ei olisi ehkä kannattanut mennä nukkumaan puoli viideltä aamulla.. Ja ettei tulisi väärinkäsityksiä, kyseessä ei siis ole krapula, pienoinen väsymys vain. Tänään onkin ollut siis hyvä syy vain olla rauhassa ja katsoa Täydellisiä Naisia ;) Ja hei, tuleehan siinä vähän kartutettua sanavarastoa jos ei muuta!

Huomenna onkin sitten vika lomapäivä, hui! Suunnitelmiakin oli, mutta ei enää. Ehkä onkin ihan mukava vain olla ja hemmotella itseä vielä yksi päivä lisää, sillä tulevasta kouluvuodesta on rentoilu kaukana. Nyt takaisin Täykkäreiden pariin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti