torstai 12. syyskuuta 2013

100 Aamua



Kysymys kuuluu; miksi me oltiin eilen koulussa yökkärit päällä?! No, enää 100 aamua lukiota jäljellä! Eli eikun vaan sängyn pohjalta suoraan kouluun ;D Oli kyllä aika hauska kokemus, voisin useamminkin!

Koulun jälkeen suuntasinkin sitten kotiin siivoilemaan ja valmistautumaan iltaan. Kahdeksalta (lue yhdeksältä) alkoi porukka valumaan meille aloittelemaan iltaa. Meiltä jatkettiin myöhemmin Fredan Tivoliin 100 Aamun Bileisiin. Oli kyllä ihan hyvä meno, mutta alkoi väsymys iskeä jo päälle aika pahasti, niin lähdettiin jo kahdelta kotiin päin. Seuraava juna olisi lähtenyt vasta viiden aikoihin, joten parempi näin ;D Tänään oli kyllä aikamoiset vaikeudet raahautua kouluun, mutta menimpä silti! Jumpin päälle ja pipo päähän, ja menoksi. ;)

Eilisen asuna toimi siis Mangosta ostamani mekko, ja tuo statement-kaulakoru. Molemmista tykkään kyllä ihan hurjasti! Baarissa mekko toimi loistavasti pituutensa ansiosta, huippuostos siis! :) Jalkaan vedin vielä mustat korkkarit, toimii!

mekko & kaulakoru - Mango




Nyt tekemään pizzaa, oma tekemää alusta asti siis, ja ruokaseuraksi pari jaksoa Täydellisiä naisia. Kelpaa! Kerrankin hyvä syy laiskotella, kun ei tässä väsymystilassa vaan jaksa tehdä mitään..

Unohdin melkein kokonaan mainita, että mullahan oli tällä viikolla englannin ja espanjan kuuntelut! Jännitin molempia kyllä ihan hurjasti, mutta molemmat meni onneksi kyllä hyvin. Varsinkin espanjan kuuntelu tuntui yllättävän helpolta. Tuloksia odotellessa. ;)

Ps. Kiitos Maijalle kuvista♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti