tiistai 1. lokakuuta 2013

Lokakuun Ensimmäinen

 
neulemekko - H&M / kengät - Vagabond / laukku - äitiltä

Viimeiset pari viikkoa oon viettänyt collegehousuissa ja muissa mukavissa asuissa, mutta nyt kun yo-kokeet ja koeviikko loppuivat omalta osaltani, oli vihdoin aikaa panostaa pukeutumiseen, ja jopa meikkaamiseen ja hiusten laittoon! Käytinkin tänään laittautumiseen normaalia enemmän aikaa, ja oikein nautiskelin koko hommasta.

Laittauduin oikeastaan vain laittautumisen ilosta, ilman sen kummempaa syytä, tänään kun ei koettakaan ollut. Velikin ihmetteli ja nauroi, ettei kukaan pukeudu noin kauppaan. Hävetti kuulemma näyttäytyä mun seurassa.
(Suomennos: Näytin siis niin hyvältä, että sitä ihan nolotti omissa vermeissään.)


Viime aikoina olen huomannut melkein päivittäin haluavani kietoutua neuleeseen, ja niin kävi tänäänkin. Tuo valkoinen viime vuonna saamani neulemekko onkin yksi suosikkivaatteistani, ja toimii aina, oikea luottovaate.


Valkoisen laukun löysin äidin kaapista, se on Italiassa tehty, ja aitoa nahkaa, ei paha siis! Se on jotenkin sopivan mummomainen, mutta silti tyttömäinen, eli ihan mua!

hiuspanta - Lindex


Huomenna vietän vielä hyvin ansaittua vapaapäivää. Sen aion viettää rennoissa meiningeissä, ajattelin vihdoin hurauttaa loppuun Täykkärit, ja käväistä kirjaostoksilla. Kynnetkin voisi pitkästä aikaa lakata.. Oikea hemmottelupäivä tiedossa siis!

Hyvää lokakuun ensimmäistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti