sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Luksusta Hiuksille




Ostin tällä viikolla muutaman hiustuotteen, niistä ensimmäiseksi voisin kertoa XZ:n hoitoaineesta, jota itsekkin ihmettelin, kun sen ensimmäisen kerran bongasin suihkussa shampoiden joukosta. Suklaa ja vanilja shampoossa saattaa kieltämättä kuulostaa hiukan oudolta, mutta itse ainakin tykkään hirmuisesti, ja siksipä tämä päätyikin ostoskoriin. Shampoo itsessään tuoksuu herkulliselta, mutta hiuksiin se jättää juuri sopivan suklaantuoksun. 

Edellisen hiusöljyni loputtua piti taas alkaa miettimään seuraavaa merkkiä kokeiluun, kun ihan sitä IT-tuotetta ei ole löytynyt. Sattumoisin löysin lähikaupastamme TRESemmé:n hiusöljyn, joten semmoinen lähti sitten mukaan. Saa nähdä onko tästä mitään hyötyä omiin hiuksiin, silottavaa efektiä kun erityisesti kaivattaisiin.




Tähän samaan saumaan halusin vielä esitellä hiusharjani, joihin molempiin olen hirmuisen tyytyväinen. Molemmat toimivat loistavasti pitkiin hiuksiini, ja välillä iskee ihan valinnan vaikeus, että kumpaa sitä nyt käyttäisi. Tavallisesti GHD majaileekin kampauspöydän laatikossa, Tangle Teezerin ollessa matkassa mukana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti