torstai 31. lokakuuta 2013

Syksyisiä ostoksia ja tuliaisia

 Lämpöinen pipo on ollut hakusessa, ja tämä burgundin värinen yksilö kiinnitti heti huomioni Lindexissä käydessäni. Isopäisenä on vaikea välillä löytää hyvin istuvia päähineitä, mutta tämä oli iloinen yllätys. Uutta kaulaliinaahan menin alunperin etsimään, joten sekin lähti sitten samassa värissä mukaan. "Ota 3, maksa 2" kampanjan myötä otin vielä ihanan lämpöiset lapaset mukaan. Ehdottomasti talven suosikkiasusteet!

Veljeltä ja veljen tyttöystävältä sain Berliinistä tuliaiseksi söpön pikkuisen pussukan, joka mahtuu hyvin pienempäänkin laukkuun. Tykkään!

Ponnareissa ei sinällään ole mitään ihmeellistä, piti vaan päästä hehkuttamaan kun vihdoinkin sain ostettua vaaleita ponnareita niiden iänikuisten mustieni tilalle. Kuten tänään tuli todistettua, kyllähän nuo heti näyttävät paremmilta omissa vaaleissa hiuksissani kuin ne mustat. Elämän pieniä iloja. :)

Tälläinen muutama tarpeellinen ostos tältä viikolta, ja täytyy kyllä sanoa, että voisin ostaa tuota burgundia koko kaapin täydeltä. Sen verran ihana väri se on.♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti