keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

CHEERING UP


Juttelin eilen hyvin pitkästä aikaa erään rakkaan ystäväni kanssa (terkut sinne!♥), ja vaihdeltiinkin siinä tovi  vähän turhan pitkäksi venähtäneen aikavälin kuulumisia. Kerroin ystävälleni tietenkin lyhyesti viimeaikaisista murheista ja stressitekijöistä, johon kaveri tokaisikin, että ainakin Instagramin puolella mun elämä vaikuttaa rullaavan mainiosti. Niinhän se taitaa mennä, että siellä, kuten muussakin sosiaalisessa mediassa, sinnekin tulee jaettua arjesta vaan ne parhaat hetket. Niin vaikeata kuin se onkin edes itselleen myöntää, ei se elämä aina ihan ruusuilla tanssimista kuitenkaan ole. 

Etenkin tällä hetkellä koitankin pitää kiinni kaikista pienistä, vähänkin iloa tuovista jutuista. Tähän päivään vähän enemmän hymyä toi niinkin olematon asia kuin puhtaat lakanat. Heitin edelliset, turhan tummat lakanat pyykkiin, ja valikoin liinakaapista ne kaikista söpöimmät ja piristävimmät. Yöasunkin laitoin vaihtoon, ja laitoin sängylle lemppariyökkärin valmiiksi odottamaan. Päälle suihkautin vielä teemaan sopivaa hajuvettä, ja nyt on ainakin nukkumaanmeno niin vaaleanpunainen kuin vain voi olla.

Ajatuksia koitin parhaani mukaan piristää lähtemällä kunnon parin tunnin kävelylenkille, ja nappasin vielä kamerankin mukaan. Kuulokkeet ja musiikit jätin varmaan ensimmäistä kertaa moneen vuoteen kokonaan kotiin, ja yritin nautiskella auringosta ja luonnosta ihan vain omassa rauhassani. 

Tällä viikolla on muutenkin ohjelmassa ihania juttuja, joten eiköhän tästä vielä mieli kohene entisestään. :)



Kuvat: Laura Saarnio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti