maanantai 3. maaliskuuta 2014

DREAM BAG



Longchamp - Le Pliage  / Michael Kors - Jet Set Saffiano




Celine - Boston / Givenchy - Antigona


Mikä olisikaan parempi tapa aloittaa uusi viikko kuin laukkuhimotuksilla! ;) Omiin tarpeisiini kun tarvitsisin nykyisiä kestävämmän yksilön, joka todella kestäisi aikaa ja käyttöä. Käytännöllisyyden puolesta värin tulisi ehdottomasti olla musta. Yllä olevien kollaasien laukuissa yksityiskohdat ovat kaikissa kultaisia, mutta siitä en mene ihan takuuseen. Valinta kullan ja hopean välillä kun on ainakin itselläni ikuisuuskysymys.

Celinen Boston on jo pitkään ollut ehdoton suosikkini, Givenchyn Antigona hyvänä kakkosena. Näiden luksuslaukkujen hintojen kivutessa kuitenkin pilviin, olen pohdiskellut halvempien merkkilaukkujen välillä. Niin Longchamp kuin Michael Korskin ovat merkkeinä kuitenkin niin suosittuja ja näkyviä katukuvassa, etten tiedä haluanko kuitenkaan niinkin valtavirtaan kuuluvaa laukkua.

En kuitenkaan halua pitää mitään kiirettä, jos aion oikean merkkilaukun joskus ostaa. Valinnan pitää osua ihan täysin nappiin. Joten aikaa uusille laukkuihastuksille siis on. :)

Miten on, ketjuliikkeiden laukut vai merkkilaukut?

Kaikki kuvat: Google

2 kommenttia:

  1. Minä ainakin liputan laadun perään! Ihan sama onko kyse muutaman kymmenen vai monen tuhannen euron laukkusta, kunhan materiaali on laadukasta, malli ajaton ja laukku oikeasti käyttöä kestävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyviä pointteja! :) Itselläni kun vain ei ole tullut vastaan parin kympin laukkua, joka todella kestäisi..

      Poista