lauantai 8. maaliskuuta 2014

TOUCH OF GREEN







pusero - Only
hame - Gina Tricot
korvakorut- Pieces
kengät - Vagabond

Meillä oli tänään hauska kuvaushetki. Varmaankin puolet kuvista on ainakin jossain määrin täynnä mun hiuksia. Hyvät naurut ja hassuja kuvia, onneksi muutamassa kuvassa ne menivät kauniistikin ja aurinko ja tuuli olivatkin aika hyvä yhdistelmä. :)

Päältäni voi bongata pari uutta juttua. Noihin vihreisiin korvakoruihin rakastuin ensisilmäyksellä, enkä saanut niitä pois mielestäni, joten oli pakko käydä hakemassa ne. Mustan Onlyn puseron ostin tänään puoleen hintaan, hyvä löytö siis! Samanlaista olen etsinyt valkoisena, ehkä sellainenkin tulee vielä vastaan. Tulppaanihameen taas ostin jo muutama viikko takaperin Gina Tricotista, huokeaan hintaan senkin. Pohdin mustan ja harmaan välillä, mutta päädyin kuitenkin harmaaseen, sillä mustia hameita löytyy jo aikalailla. Etenkin tulppaanihametta olin himonnut jo pidempään, joten ihana kun sellainen löytyi. Ja no, voiko mustan kanssa koskaan mennä pieleen? ;) 

Aikaisemmin tänään lauantaina vietettiin ystäväni Ewan syntymäpäiviä. Paikalla oli ihania ihmisiä, ystäviä, uusia tuttavuuksia, hauskaa ja kaivattua seuraa siis. :) Synttärisankari apujoukkoineen oli loihtinut herkullisen menuun, joka kyllä maistui koko joukolle loistavasti. Kiitos vielä illan tähdelle mukavasta illasta. ♥

Hyvää naistenpäivää kaikille ihanille naisille, olette ihania. ♥ 

Photos: Orkidea Somppi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti