sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

HELSINKI & JASON DERULO



Perjantai-iltana koitti odotettu tapahtuma, eikä olisi muuten voinut ajoittua yhtään täydellisempään saumaan piristämään viikkoa. Bongattiin nimittäin viime vuoden puolella radiosta Jason Derulon keikkamainos, ja koska hinta ei todellakaan päätä huimannut, ostettiin saman tien tyttöjen kanssa liput. 

Niin kuin ylläkin jo näkyy, ennen keikan alkamista käytiin syömässä Morrisonsissa. Lähellä rautatieasemaa sijaitsevaa ravintolaa voin edelleen lämpimin mielin suositella kaikille hampurilaisten ystäville. Koosta ei ainakaan ole tingitty. ;D

Esiintyjänä Derulo lunasti kyllä lähes kaikki odotukset. Energisyyttä, tanssia ja ylipäätänsä showta kyllä riitti, mikä toisaalta taas verotti oman osansa itse lauluosuuksista. Herran lavakarisma oli kuitenkin omaa luokkaansa, joten annettakoon anteeksi. :)

Ehdottomasti isompi miinus, ja varmaankin myös osittainen selitys lippujen halvoille hinnoille oli keikkapaikan organisointi. Ihmisiä tuntui olevan aivan liikaa ahdettuna pieneen tilaan, unohtamatta sitä kuuluisaa suomalaisten alkoholikulttuuria.. Onneksi lähempänä narikkaa tungos oli lievempi, joten päädyinkin ensimmäisen biisin jälkeen nojailemaan baaritiskiin loppukeikan ajaksi. Mainittakoon vielä tietyille silmäpareille tiedoksi, että kädestäni löytyi karkkipussi, ei alkoholia. ;)





Kiitos vielä tytöille seurasta, olette ihania. ♥



Photos: Orkidea Somppi & Laura Saarnio

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti